Skövde Trädgårdsförening

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Julmys i höstrusket

Ett drygt 70-tal medlemmar i vår förening samlades i Immanuelskyrkans festsal den 7 december för att njuta av vacker sång framför av flickkören från Däldernas kapell under ledning av Kristina Stridsborg. Efter en stunds skönsång väntade risgrynsgröt och skinksmörgås samt kaffe och pepparkaka, medlemmarna lät sig väl smaka. Så var det dags för lotteridragning. Ett vinstbord med ett antal vackra julblommor skänkta av en lokal trädgårdshandlare lockade de medlemmar, som hade tumme med fru Fortuna. Därefter kallades styrelsen fram och fick mottaga blommor för väl utfört arbete. Även ordföranden uppvaktades med en blomma. Ordföranden avslutade kvällen med en kort information om nästa års program och önskade alla God Jul och Gott Nytt År.