Skövde Trädgårdsförening

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Årsmötet 2018

Föreningens årsmöte ägde rum 8 februari i IOGT-lokalen. Ett 50-tal medlemmar hade mött upp. De sedvanliga årsmötesförhandlingarna sköttes av Ingvar Gunnarsson på ett effektivt och förtjänstfullt sätt, vilket gjorde att årsmötet var snabbt avklarat.

Den välkände Björn Lippold tog sedan över podiet och berättade om den indelte soldaten och hur han levde, vad han under århundraden betytt för samhället. Med glimten i ögat och sitt humoristiska sätt berättade han om upplevda historier och andra skrönor, vilket föranledde att publiken avbröt med hjärtliga skratt och hög stämning rådde i lokalen.  Då Lippold avslutat sitt berättande fick han motta en lång och varm applåd från medlemmarna som med ett leende på läpparna reste sig för att ta plats kring kaffeborden, där kaffe och semla väntade.

Efter lotteridragning då många blommor fanns en ny ägare, tackade ordföranden för uppmärksamheten och avslutade mötet.