Skövde Trädgårdsförening

— Medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård

Besök på Växthuset

Ett trettital intresserade medlemmar besökte Per-Olof Carlsson och hans duktiga florister på Växthuset  för att få hjälp att skapa julgrupper, dörrkransar eller komplettera växter inför julen. Många var intresserade av att skapa egna dörrkransar och fick först en instruktion av floristen vad man bör tänka på när man bygger en krans. Därefter var det fritt fram att låta den egna fantasin och designen flöda. Det skapades också många vackra arrangemang i olika krukor, även ljusstakar pyntades. Floristerna gick runt och hjälpte till med olika råd. Efter att vi bjudits på kaffe och lussekatter samt skumtomtar tackade vi för oss och återvände hem med nya dekorationer.

Vi möttes av strålande julpynt

 

 

 

 

 

Instruktioner av floristen

Alla lyssnar andäktigt

 

 

Elvy och Ing-Britt pyntar ljusstakar

Vackert arrangemang i glaskupa

En trevlig uppsättning