Trädgårdsresa västerut 2019

Vi startade från ett mulet och grått Skövde, rustade med regnkläder och ett glatt humör för att inta vårt första mål till Vargön för att besöka Bente och Jan Stenbergs vackra radhusträdgård. På plats fick vi njuta av en smakfull och mycket innehållsrik trädgård, där olika teman och "rum" skapats av stenar, dekorgrus och orginella staket. En upplevelse trots ett envist regn!

Resan fortsatte till Uddevalla och Nisses Växtförsäljning där många hittade plantor, blommor och fick ideér på trädgårdskonst! 

Lunchen intogs på Alfhems Kungsgård, ett golfcenter med gamla anor som dels bjöd på god mat och konsthantverk från trakten.

Gullbergs rosor i Skepplanda bjöd på en mångfacetterad trädgård, där Esther och Martin Adolfsson berättade om deras tanker runt rosokulering, anläggande av trädgård för insekter och en mix av orginella träd, köksodling etc. 

Resan avslutades med fikastopp på Café Torpet innan vi slutligen nådde Skövde efter en innehållsrik, men tyvärr lite regnig dag som dock inte påverkade stämningen nämnvärt.

(klicka på bilderna nedan, ser Du dem i större format)